Piezo anti collision DS1

Desk Sensor anti collision

Desk Sensor Anti Collision is een bots beveiliging voor moderne bureaus. Deze nieuwe oplossing herkent harde en zachte obstakels en is eenvoudig te integreren in vrijwel elk Linak bureausysteem. Deze oplossing heeft de naam Desk Sensor 1 (DS1) en is kleiner dan een normale USB stick. De DS1 is eenvoudig te installeren dankzij Plug & Play. U sluit deze kleine unit moeiteloos aan op uw Linak bureau.

In de DS1 zit een gevoelige gyroscoop Unit geïntegreerd waardoor de adapter zelf miniem kantelen van het bureaublad herkent. Zelfs bij het bespeuren aan een minieme botsing stopt het systeem en gaat het weer terug om beschadiging aan het bureau of een ander voorwerp te vermijden. Nog een voordeel is dat de DS1 zowel harde als zachte obstakels detecteert.

Bij standaard systemen met een CBD6S controlebox steekt u de DS1 unit direct in de controlebox voor installatie van de bots beveiliging. Bij systemen die gebruik maken van DLIC hefkolommen kan de DS1 worden aangesloten met behulp van een T-splitter en een seriële kabel.

Piezo anti collision DS1

Linak Piezo anti collision

Piezo is een hardware oplossing van Linak. Deze Piezo sensor zit geïntegreerd in het hefkolom dat zorgt dat het bureau omhoog en omlaag gaat. De ingebouwde sensor reageert op obstructie bij het omhoog of omlaag brengen van het bureau, stopt en keert terug. Voordelen van Piezo:
– Verbeterde productveiligheid
– Ontwerp dat onzichtbaar is geïntegreerd
– Kwaliteitsoplossing
– Geen extra montage nodig

Piezo anti collision DS1 Wat Piezo voor uw zit-sta bureau kan doen!
Artikelen