Onze websites zitstabureau ProjectMeubilair

Project Meubilair

Op de website van Project Meubilair vindt u een totaalaanbod van kantoormeubilair tot aan verlichting. Projectmeubilair speelt al jaren in op de groeiende vraag naar zit-sta meubilair en heeft daarin veel kennis vergaard. Met een zeer ruim aanbod aan verschillende merken en modellen zit-sta bureaus. Wij leveren ook traditioneel verstelbaar meubilair aast de vele zit-sta werkplekken. Er is altijd een passende oplossing voor de groeiende groep klanten. Ergonomische producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en voorzien van een zeer gunstige prijs/prestatie niveau kunt u in de showroom van Project Meubilair verwachten. Wij hebben een grote collectie met name op het gebied van bureaustoelen, zit-sta bureaus en zitoplossingen in onze showroom van ruim 1200 m2.

Onze websites zitstabureau A tot Z kantoormeubilair

A tot Z kantoormeubilair

Op de website A tot Z kantoormeubilair vindt u een totaalaanbod van kantoor- en projectmeubilair die snel geleverd kunnen worden. De producten worden volgens de strengste normen op gebied van milieu en duurzaamheid geproduceerd. Uw kantoor inrichten kan eenvoudig door middel van de gratis kantoorplanner. U kunt naast uw ontwerp ook een lijst printen waarmee u een offerte kunt aanvragen. U zult zien dat bureaus, bureaustoelen en kasten scherp geprijsd zijn.

Onze websites zitstabureau Bent Hansen

Bent Hansen

Bent Hansen is een designmerk uit Denemarken met aspiraties. Eén van de belangrijkste pijlers zijn de zitkussens die voor elk type stoel en van elke stoffenfabrikant gemaakt kunnen worden tegen acceptabele prijzen. Daarnaast zijn er een aantal leuke design producten zoals o.a. de Primum stoel, Hemingway thuis werkplek en de Button Up kapstokhangers

Onze websites zitstabureau Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is dé website die u inspireert op het gebied van Scandinavisch project- en kantoormeubilair. Nordic Office Furniture biedt meubilair voor zowel thuis als kantoor en is gespecialiseerd in het leveren van zit-sta meubilair. Een bekend Scandinavische merk is onder andere Dencon.

Onze websites zit-stabureau Mitab

Mitab

Het Scandinavische merk Mitab produceert al meer dan 30 jaar projectmeubilair voor een breed publiek. De ontwikkeling en productie van ons meubilair doet Mitab altijd met oog voor design en een hoog kwaliteits- en afwerkingsniveau. De mogelijkheden zijn oneindig doordat Mitab ook de mogelijkheid biedt tot tailormade stofferingen. De design projectmeubelen worden ontworpen door o.a. jonge onbekende designers, maar ook bekende namen in het scandinavische design. Bekende producten zijn o.a. Button poef, Director stoel, We Get along fauteuil, maar ook Caslon-, Stereo en Mute banken.

Onze websites zitstabureau zilenzio

Zilenzio

Zilenzio uit Zweden ontwikkelt en levert hoogwaardige akoestische oplossingen die fraai ontworpen zijn en een hoge geluidsabsorptie hebben. De Zilenzio collectie is het resultaat van jarenlange ervaring op het gebied van geluidsontwerp, analyse van kantooromgevingen en tests die zijn uitgevoerd volgens internationale normen en standaarden. Zilenzio heeft al bij veel werkplekken een gezonde akoestische omgeving gecreëerd en zijn experts in het verbeteren van de geluidsomgeving. Zilenzio en haar medewerkers hebben een hoge expertise in geluidsabsorptie en de akoestische eigenschappen van verschillende materialen. Of het nu gaat om maatwerk of om een standaard oplossing uit de collectie van Zilenzio wij zijn ervan overtuigd dat wij u de best denkbare akoestische omgeving kunnen bieden.