Onze webshops

Zit-stabureau is onderdeel van Project Meubilair. Onderstaand vindt u een overzicht van alle webshops van Project Meubilair. Project Meubilair heeft een 3-tal webshops welke zijn gespecialiseerd op specifieke gebieden. Ocazu: Gebruikt kantoor- en projectmeubilair. Designstore: Designmeubilair voor zowel uw kantoor als bij u thuis. Wize Office: Ons eigen merk, betaalbaar meubilair van een goede kwaliteit.

Onze webshops Ocazu zitstabureau

Ocazu

Ocazu.nl is het adres voor gebruikt kantoor- en projectmeubilair. Ocazu beschikt over een groot assortiment aan onder andere gebruikte bureaus, bureaustoelen, vergaderstoelen, vergadertafels, roldeur-en ladekasten.

Onze webshops Wize Office zitstameubilair

Wize Office

Wize Office heeft een breed en zorgvuldig samengestelde collectie kantoormeubilair met hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Alle producten zijn Europees fabricaat en hebben een garantieperiode van 5 jaar. Wij hebben zeer uitgebreide keuze aan meubilair voor uw kantoor, zoals zit-sta bureaus en bureaustoelen, maar ook krukken en fauteuils.

PM_Projectmeubilairshop_screenshot_webshop_designmeubilair

Project Meubilair Shop

Projectmeubilair Shop is het adres voor uw kantoormeubilair. Prachtig designmeubilair voor het kantoor of de thuiswerkplek! De designmerken Aeris, Dencon, Giroflex, HAG, Herman Miller, Humanscale, Kondator, Muuto, Okamura en Wize Office kunt u bij ons in de webshop vinden. Denk hierbij aan meubilair zoals bureaustoelen, stoelen, bureaus, verlichting, en accessoires zoals monitorarmen en voetenbanken. De producten die wij in de webshop aanbieden zijn op voorraad of snel te leveren