Wize Office Stream Duo

Wize office stream duo

PRODUCT INFORMATIE

De Wize Office Stream duo zit-sta bureau is een bureau met vele voordelen. Het onderstel is voorzien van anti collision en is elektrisch in hoogte verstelbaar van 65 cm tot 130 cm.

Verder maakt het  Stream zit-sta bureau gebruik van het Kick&Click systeem van Linak. Dit innovatieve systeem zorgt ervoor dat schroeven overbodig zijn geworden en je alle onderdelen simpelweg in elkaar klikt. Bij design telt mee hoe alles eruit komt te zien en niemand houdt van kabels in het zicht. Met het Linak systeem wordt kabelmanagement gemakkelijk. De kabels zijn met één handbeweging op te bergen onder de rails.

In het Kick & Click systeem zit de DL6 kolom; een 3 traps lift kolom met vierkante hoeken en een motor. De kolom heeft onzichtbare glijders die het design verbeteren en motor met een zeer laag geluidsniveau.

Stream duo opties

Memory module DPG1M met 2 memory standen met LED verlichting die u waarschuwt om uw zit-sta bureau te gebruiken. Een luxere uitvoering met 4 memory standen, display om u te begeleiden en een licht strip dat u herinnerd om uw bureau te gebruiken.

Verdere opties: pennenladen, CPU houder, monitorarmen, wang

Stream duo kleuren

De kleur opties voor het onderstel zijn: wit, aluminium-grijs, zwart
Standaard melamine werkblad kleuren: wit, kersen, Havanna, Bardolino eiken
Laserkantenbladen: Palmberg kleuren
Nano laminaat blad
Volkern blad

Ook zijn grotere aantallen en dergelijke maatwerkoplossingen van de Wize Office Panel zit-sta geen enkel probleem, meer informatie hierover kunt u inwinnen door een e-mail te zenden aan info@zit-stawerkplek.eu, wij denken graag met u mee!

Product Galerij

Wize office stream duo
Wize office stream duo