Wini Startup single en duo

Winea Startup zit-sta Project Meubilair

PRODUCT INFORMATIE

Wini Startup single en duo zit-sta bureau

Het is belangrijk om het personeel fit en gezond te houden. De afwisseling van zitten en staan activeren de bloedcirculatie wat goed voor de rug en spieren is. Hierdoor blijft het personeel fysiek en mentaal fit voor de dagelijkse taken. De Startup is elektrisch in hoogte te verstellen, ieder individueel kan het bureau naar eigen hoogte instellen van 65 tot 125 cm.

De Startup is beschikbaar in single en duo variant. Het duo bureau is goed te combineren met de Winea Sinus akoestische schermen.  Het duo bureau combineer twee bureaus in één frame. Beide bureaus kunnen hun hoogte onafhankelijk van elkaar instellen.

De Startup is voorzien van een elektrisch bedieningselement. Dit betekend dat u alleen een knop in hoeft te drukken om het bureau omhoog om omlaag te zetten.

Afmetingen

De bureaus zijn beschikbaar met een rechthoekig blad in de breedtes 160 / 180 / 200 cm. Een bladdikte van 25 mm. Het single bureau is beschikbaar in twee bladdieptes, 80 / 90 cm. Het duo bureau is beschikbaar in vier bladdieptes, 162.5 / 170.5 / 182.5 / 190.5 cm.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Product Galerij

Winea Startup zit-sta Project Meubilair
Winea Startup zit-sta Project Meubilair
Winea Startup zit-sta Project Meubilair