Wini Flow W duo

Wini FLow W duo Zit-sta tafel

PRODUCT INFORMATIE

Wini Flow W duo zit-sta bureau

Winea Flow is het nieuwe tafelsysteem van Wini. Dit tafelsysteem wordt gekenmerkt door duidelijke vormentaal en technische innovatie. De Flow is ontworpen onder het motto ‘smarter, faster, beautiful, do it.’ De gebruiksvriendelijkheid staat centraal. De afgeronde zwarte kunststof hoek is een intuïtief bedieningspaneel. Het bedieningselement vloeit over in het tafelblad waardoor er een uitnodigende uitstraling ontstaat. Het doel van dit lichte bedieningselement is een toename van de gebruiksvriendelijkheid.

Een ander bijzonder aspect is het lift-kabelkanaal. Hiermee wordt een simpel en overzichtelijk kabelmanagement gegarandeerd. Dit lift-kabelkanaal wordt synchroon met het verschuifbare blad opgetild.

Het belangrijkste aan dit zit-sta bureau is de snel verstelling. Hiermee wordt het verwisselen tussen sta- en zitpositie twee keer zo snel. Ook beschikt deze verstelling over een soft- start- /stop mechanisme, een geïntegreerde weerstandserkenning en een gering stroomverbruik waardoor er een laag geluidsniveau ontstaat.

Er zijn vijf varianten van de Winea Flow beschikbaar. Het verschil zit hierbij in de poten. De variantn zijn de Flow T, Flow A, Flow H duo, Flow W singel en de Flow W duo.

Op deze pagina is de Flow W duo te zien. Dit is een duo zit-sta bureau met een wang om de poot. Hierin kan ook de elektriciteit verwerkt worden.

Bekijk ook de Flow A, Flow T, Flow H duo of de Flow W single

Afmetingen

Bladdikte: 1,9 cm
Bladdiepte: 80 / 90 cm
Bladbreedte: 80 / 100 / 120 / 140 / 160 / 180 / 200 cm
Zit-sta hoogte: 65 – 125 cm

Product Galerij

Wini FLow W single Zit-sta tafel