Schaffenburg Icons

schaffenburg icons single bureau

PRODUCT INFORMATIE

Wanneer u op zoek bent naar een bureau, is het niet alleen belangrijk dat er lekker aan gewerkt kan worden. Een bureau moet zowel flexibel instelbaar, als opstelbaar zijn en het moet passen binnen het interieur van de organisatie. Met Icons desk biedt Schaffenburg een meubel dat zich in ieder opzicht aanpast aan de omgeving.

Werkplekken van Icons zijn door de gebruiker snel en gemakkelijk in hoogte te verstellen. Ideaal voor een flexwerkplek! Het verstellen kan elektrisch, maar ook met een slinger of gasveerbediening.

De Schaffenburg Icons zit-sta bureaus kunnen in diverse opties worden geleverd. De bureaus zijn in diverse kleuren en onderstellen leverbaar. Icon kan onder andere worden geleverd met diverse bladen in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld; licht grijs, krijt wit, ahorn, kersen, wenge, eiken noten beuken. In een onderstel met bijvoorbeeld wangen poten kunnen diverse kabelmanagement mogelijkheden worden geplaatst.

Diverse handige accessoires

Standaard is ICONS uitgerust met de mogelijkheid om draadloos een smartphone op te laden en is naar wens uit te rusten met een monitorarm, kabelmanagement accessoires en andere elektrificatie.

Ook zijn grotere aantallen en dergelijke maatwerkoplossingen geen enkel probleem, meer informatie hierover kunt u inwinnen door een e-mail te zenden aan info@projectmeubilair.nl, wij denken graag met u mee!

Product Galerij

schaffenburg icons single bureau