Schaffenburg Icons Duo

schaffenburg icons duo

PRODUCT INFORMATIE

Een nieuw bureau aanschaffen draait niet alleen maar om efficiënt werken of simpel gezegd gewoon werken. Een nieuw zit-sta bureau moet voldoen aan uw eisen en u ondersteunen tijdens het werk. Naast een goede stevige bouw is het oog ook belangrijk. Icons Duo zit-sta kan in diverse uitvoeringen worden geleverd. Op deze manier zit er altijd wel een oplossing voor u tussen.

Door een eenvoudig aanpassing kan er van een enkelenwerkplek gemakkelijk een duowerkplek worden gemaakt. De werkplekken kunnen verticaal of horizontaal tegenover elkaar worden geplaatst. Door een extra ondersteuningsbalk heeft u geen grote voeten nodig en bespaard u ruimte. Om de bureaus te koppelen zijn slechts 3 onderdelen nodig.

Diverse opties mogelijk

Wat het uiterlijk betreft heeft u bij Schaffenburg de keuze uit diverse onderstellen. Bijvoorbeeld een vaste t poot in wit, aluminium of zwart of een wangen poot met een stalen frame en diverse ombouwen. Tevens heeft Icons rekening gehouden met opties, zoals kabelmanagement. Bladen zijn leverbaar in diverse kloeuren en uitvoeringen. Kleuren; licht grijs, wit, olijf groen, wenge, esdoorn, eiken, kersen, spaans olijf, eiken, pruimen en meer..

Ook zijn grotere aantallen en dergelijke maatwerkoplossingen geen enkel probleem, meer informatie hierover kunt u inwinnen door een e-mail te zenden aan info@projectmeubilair.nl, wij denken graag met u mee!

Product Galerij

schaffenburg icons duo