Schaffenburg Avitus

Schaffenburg avitus Project meubilair

PRODUCT INFORMATIE

In het moderne werken, moeten medewerkers overal kunnen werken. Een vaste werkplek is niet meer gebruikelijk. in het kantoor van het moderne werken zijn ruimtes daarom multifunctioneel en worden werkplekken gedeeld. Avitus is een strak en modern bureauprogramma welke in hoogte verstelbaar is. De bureaus kunnen door middel van een slinger of een elektromotor worden versteld. Op deze manier kan Avitus gemakkelijk aan de gebruiker worden aangepast. Avitus kan worden gebruikt als zit-sta bureau en bereikt een prettige sta hoogte voor iedereen.

Het Avitus bureauprogramma kent vele opties. Zo is er een versie beschikbaar waar de zithoogte kan worden aangepast van 62 naar 83cm door middel van een elektromotor of slingerverstelbaar. Daarnaast is er een zit-sta bureau elektrisch verstelbaar beschikbaar. Het blad is standaard van 20mm dik melamine in diverse kleuren. Frame gemaakt van staal. Optioneel is het systeem beschikbaar met een wangenpoot. Dit is alleen mogelijk bij de keuze voor een T-poot. Optioneel kan er een C poot worden geleverd.

Avitus Duowerkplekken

De Avitus Duowerkplekken kunnen woorden voorzien van dezelfde specificaties als een enkel bureau. Door een aantal extra elementen kunnen de bureaus aan elkaar worden gemonteerd met maar een onderstel. Op deze manier creëert u extra werkplekken en bespaart u tegelijkertijd ruimte. Zichtschotten zijn optioneel om wat privéruimte te creëren. Optioneel kan het systeem met een wangenonderstel worden geleverd. Blad standaard in 20mm dik melamine, beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Ook zijn grotere aantallen en dergelijke maatwerkoplossingen geen enkel probleem, meer informatie hierover kunt u inwinnen door een e-mail te zenden aan info@projectmeubilair.nl, wij denken graag met u mee!

Product Galerij

Schaffenburg avitus Project meubilair
Schaffenburg avitus Project meubilair
Schaffenburg avitus Project meubilair
Schaffenburg avitus Project meubilair
Schaffenburg avitus Project meubilair