Palmberg Crew

Palmberg-crew-t-bench-projectmeubilair9

PRODUCT INFORMATIE

Palmberg Crew

Een volledig ergonomische werkplek met een elektrisch in hoogte verstelbare bureau maakt het ten allen tijde mogelijk om moeiteloos te wisselen tussen zit- en stawerk. Het Crew hoek zit-sta bureau biedt een vrij instelbaar bereik van 650 mm tot 1250 mm door middel van een traploze, elektromotorische hoogteverstelling. De gewenste hoogte wordt snel bereikt door de bedieningsknop onder het werkblad.

De bladen zijn perfect afgewerkt d.m.v. lasertechniek met naadloze verbinding van top en kantenband. We garanderen top vakmanschap en de beste kwaliteit in materiaalgebruik. Alle bureaus zijn verkrijgbaar in verschillende blad- en framekleuren. Ook kan het systeem gemakkelijk worden uitgebreid door middel van praktische accessoires voor perfect kabelmanagement. Door het gebruik van veelzijdige Terio systeem scheidingswanden en/of multipanels rondom gestoffeerd of geïmpregneerd, zorgt u voor een perfecte akoestiek op het kantoor.

De Palmberg crew frames kunnen worden geconfigureerd met diverse bureaubladen. Onderstaand vindt u veel toegepaste bureaubladen. Klik hier voor het bladkleurenoverzicht. Neem contact met ons op om de mogelijke opties door te spreken.

Ook zijn grotere aantallen en dergelijke maatwerkoplossingen van de Palmberg Crew hoek zit-sta geen enkel probleem, meer informatie hierover kunt u inwinnen door een e-mail te zenden aan info@projectmeubilair.nl, wij denken graag met u mee! Ook voor ons complete aanbod van Palmberg meubilair kunt u terecht op onze website Project Meubilair.

Product Galerij

Palmberg zit-sta bureau
Palmberg Crew zit-sta bureau
Palmberg Crew zit-sta bureau
Palmberg Crew zit-sta Project Meubilair
Palmberg Crew zit-sta Project Meubilair zit-sta bureau huren
Palmberg zit-sta Project Meubilair
Palmberg Crew zit-sta Project Meubilair