MPG

MPG is een Portugees bedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is op de markt. Ze is gevestigd in Lissabon en heeft altijd geïnvesteerd in innovatie. Haar projecten en ideeën worden omgezet in daadwerkelijke oplossingen met materialen. De vormen en details van de projecten onderscheiden haar van de concurrentie.

De productie is 100% Portugees. De manier van werken en de aandacht voor moderniteit vormen de basis voor haar groei. MPG is een gecertificeerd bedrijf volgens ISO 9001. MPG streeft naar oplossingen die aangepast zijn aan de werkelijke behoeftes van een persoon. De missie is om de dagelijkse tevredenheid van medewerkers te vergroten.

MGP wordt in Europa erkend door ideeën en architectonische ontwerpen om te zetten in onderscheidende meubels. Dat doet ze met een diepgaande aanpassing aan de identiteit van elke organisatie. Ze blijft internationaal groeien waardoor ze haar wereldwijde aanwezigheid vergroot.

Een grote prioriteit van MPG is het milieu. De producten zijn het resultaat van beslissingen die ecologie en respect voor het milieu gelijkstellen.

Collectieoverzicht