Mobel Linea

Mobel Linea is opgericht door Ramon Balcells, Jaume Salvadó en Manel Sarries in 1973. De drie mannen voelden zich geroepen om een eigen bedrijf op te zetten, gespecialiseerd op het gebied van kantoormeubilair. De producten zijn innovatief en vol kwaliteit. Het bedrijf is constant aan het uitbreiden en de vraag blijft groeien.

De producten zijn gebaseerd op comfort, functionaliteit en innovatie. Hierdoor wordt de werkervaring van gebruikers verbeterd en zo ook de algehele prestaties op de werkplek. Elke fase van een nieuwe productplanning staat onder toezicht van het bestaande kwaliteitscontrolesysteem. Alle componenten en materialen die worden gebruikt zijn aangepast aan de nieuwe eisen en ecologische voorschriften.

De belangrijkste doelstelling van Mobel Linea richt zich op kwaliteit en klanttevredenheid. Sinds 2001 heeft ze het 9001 management systeem certificaat. Dit garandeert dat alle processen gericht zijn op het aanbieden van producten en diensten van goede kwaliteit. Alle producten zijn voorzien van ‘the monitoring quality label’.

Alle faciliteiten en productieprocessen voldoen aan de ISO 14001 en de producten zijn ontworpen en ontwikkeld met de belangrijkste concepten van ECODESIGN. Ze gebruiken recyclebaar materiaal, hebben transport- en milieubelastingvermindering en garanderen minimale milieu-impact tijdens het gebruik van de producten.

Collectieoverzicht