Humanscale

Sinds de start in 1983, hebben ze een solide reputatie opgebouwd – en vergaarde een indrukwekkende trofee collectie – als design en innovatieve leider. Hun missie is omhoog-prestatiegericht ergonomische kantoormiddelen te ontwikkelen in die een functioneel probleem oplossen voor een zo simpel maar elegante oplossing.
Dit was herkenbaar bij de design gemeenschap in 2004 waar we werden genoemd bij I.D. magazine als één van de tien beste bedrijven wereldwijd, dat design vooruit helpt.

Humanscale is de eerste ontwerper en fabrikant van ergonomische producten die de gezondheid en het comfort te verbeteren op het werk. Onze bekroonde office oplossingen – waaronder zelf aanpassen van stoelen, zit / sta bureaus, controleren armen en taakverlichting – inspireren beweging en ondersteuning van de gebruiker in hun elke houding.

Humanscale’s Design Studio, gevestigd in New York, houdt zich aan de filosofie dat een goed ontwerp bereikt meer met minder. We regelmatig samen met gerenommeerde industrieel ontwerpers en staan bekend om onze geschiedenis van samenwerking met de iconische ontwerper Niels Diffrient. Onze innovaties zijn geëerd met meer dan 200 prestigieuze prijzen sinds 2007 en te zien in verschillende musea, zoals het Museum of Modern Art. Duurzaamheid van zowel het ontwerp en de materialen is de kern van wat we doen, en we functionele problemen zo eenvoudig en elegant mogelijk terwijl het verbruiken minder beperkte hulpbronnen van de aarde op te lossen.

Bekijk het complete assortiment van dit merk op onze website Project Meubilair.

Collectieoverzicht