Herman Miller Ratio

herman miller ratio zit-sta bureau

Product informatie

Herman miller Ratio

Uit onderzoek is gebleken dat het afwisselen van de lichaamshouding de gezondheid ten goede komt. Mensen die meer bewegen, voelen zich beter. En mensen die zich goed voelen, werken beter.

Het Herman Miller Ratio zit-sta bureau kan in hoogte worden ingesteld, waardoor de overgang van zitten naar staan altijd soepel verloopt. Gebruikers kunnen hun lichaamshouding variëren om de hele dag door de juiste balans tussen zitten en staan te vinden. Het bureau kan als losstaand bureau of in onbeperkte clusters worden gebruikt, die perfect samenwerken met onze andere bureauoplossingen in alle omgevingen.

Ratio kan naadloos worden geïntegreerd met onze andere producten, van andere bureau- en opslagsystemen tot bureaustoelen en bijzettafels. Hiermee kan een dynamische werkomgeving worden gecreëerd waarin de hele dag door intuïtief kan worden gewerkt en bewogen.

Het ontwerp ondersteunt ergonomische tools zoals de Flo monitorarm. Hiermee kan de gebruiker de positie van een of meerdere schermen eenvoudig aanpassen, ook wanneer hij of zij van lichaamshouding verandert.

Ook zijn grotere aantallen en dergelijke maatwerkoplossingen geen enkel probleem, meer informatie hierover kunt u inwinnen door een e-mail te zenden aan info@zit-stabureau.nl, wij denken graag met u mee!

Product Galerij

herman miller ratio zit-sta bureau
herman miller ratio zit-sta bureau
herman miller ratio zit-sta bureau