Drentea Presto S

Drentea Presto S duo zit-sta bureau

PRODUCT INFORMATIE

Drentea Presto S bureaus

Drentea Presto S bureaus

De Drentea Presto S bureaus is een multifunctionele meubellijn ontworpen door Bart van Muylders en Markus Dürr. Het design is gebasseer op de subtiele eenvoud en is daardoor optimaal te integreren in elke werkomgeving. De doordachte vormgeving beantwoordt elke specifieke wens op het gebied van werken, individueel of in teamverband. Vanuit de basisvormgeving is voor elke functie binnen de organisatie een werkplek in te richten. De Presto S is flexibel uit te breiden en in elke gewenste samenstelling leverbaar. Door de vele accessoires is iedere werkplek individueel invulbaar. Drentea Presto S is gemaakt om te werken.

 

Drentea Presto A bureaus

Drentea Presto A bureaus

De Presto A is een meubel welke is gebaseerd op de reeks van de Presto lijn. De toevoeging A komt voor uit de A van aluminium dat is toegevoegd aan het onderstel van het bureau. Dit materiaal biedt niet alleen uitstekende esthetische eigenschappen, de maatvastheid waarborgt tevens een uitstekende geleiding. Naast de solitaire tafels bestaat ook de mogelijkheid om gebruik te maken van zogenaamde duo werkplekken. Presto biedt de mogelijkheid om een individueel instelbare work-bench te creëren voor het werken in teamverband of projectmatig. Bovendien kan in een open kantoorconcept het aantal onderstellen worden geminimaliseerd. Presto laat zich uitstekend combineren met de Drentea akoestische schuifdeurkasten en biedt hiermee de unieke mogelijkheid om archivering en ruimtedeling te combineren.

 

Drentea Presto S zit sta bureaus

Presto S Is een meubel welke is gebaseerd op het slimme Presto platform. Naast de solitaire tafels bestaat ook de mogelijkheid om gebruik te maken van zogenaamde duo werkplekken. Presto biedt de mogelijkheid om een individueel instelbare workbench te creëren voor het werken in teamverband of projectmatig. Bovendien kan in een open kantoorconcept het aantal onderstellen worden geminimaliseerd. Presto laat zich uitstekend combineren met de Drentea akoestische schuifdeurkasten en biedt hiermee de unieke mogelijkheid om archivering en ruimtedeling te combineren. Presto is volledig ontworpen op basis van circulariteit waarbij alle onderdelen, materialen en grondstoffen aan het einde van de levensduur weer in de natuurlijke materialen kringloop terug komen.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Product Galerij

Drentea Presto S zit-sta bureau
Drentea Presto S duo zit-sta bureau
Drentea Presto S duo zit-sta bureau
Drentea Presto S duo zit-sta bureau
Drentea Presto S zit-sta bureau
Drentea Presto S zit-sta bureau