Balma

Balma biedt een complete range kantoormeubelen van simpele werkplekken tot geavanceerde balie-systemen tot uiterst exclusieve directiemeubelen. Ze gebruiken voor de producten moderne materialen zoals: melamine, HPL, metaal, gelakt MDF en natuurfineer. De meubelen zijn in vele kleuren leverbaar.

De leidende positie van het bedrijf is op de Poolse markt onderscheiden door diverse awards en prijzen. Een substantieel aandeel hierin vormen de gouden medailles van de internationale beurs van Poznan gewonnen in 1992, 1995, 1999 en 2003. Door de vele jaren ervaring in kantoormeubelproductie, de goede service en garantie, hebben ze een uiterst tevreden klantenkring opgebouwd (zie onze klanten referentielijst). Door onze hoogstaande computergestuurde fabricage processen is de afwerking en nauwkeurigheid van onze meubelonderdelen perfect. Onze engineers op de technische afdeling kunnen ook individuele orders volgens de richtlijnen van de klant uitvoeren.

De meubelproductie vindt plaats in Poznan te Polen. Ze gebruiken voornamelijk West-Europeese grondstoffen van de hoogste kwaliteit voor de meubelproductie. De combinatie van kwaliteitsmaterialen en de nieuwste technologie resulteren in producten van een duurzame kwaliteit. De kunststof bladoppervlakken verkleuren niet bij direct zonlicht en hebben het E-1 hygiëne certificaat. Daarom leveren zij u modern meubilair die aan alle moderne eisen voldoet.

De garantie op de producten is 3 jaar. Wij nodigen u uit contact op te nemen met een van onze geautoriseerde dealers. Project Meubilair is officieel Balma dealer.

Collectieoverzicht