Linak bedieningen

De Linak Deskline bedieningen zijn bureau accessoires in de vorm van uitzonderlijke schakelaars, die de beweging van diverse bureaus en werkstations kunnen bedienen. De bedieningen zijn modern, eenvoudig te gebruiken en voorzien van veel opties, zoals een display en geheugenfunctie.

Linak Desk Control App

De Linak Desk Control Apps zijn bureau accessoires, speciaal gemaakt voor het wijzigen van bureaus met een Linak motor. De App heeft dezelfde functies als een functies als een gebruikelijk bureaupaneel, maar geeft u de mogelijkheid om uw bureau gemakkelijk via uw tablet of smartphone in te stellen. De software van deze app is gratis te downloaden op de website en werkt alleen in combinatie met de door ons geleverde bluetooth module.  Download de Linak Desk Control App hier.

bureau accessoires Linak Desk Control App

Linak DPF1W desk panel

De Linak DPF1W desk panel is de ideale keuze voor een grote reeks aan bureaus. Door het geavanceerde display kunt u zien en bijhouden hoeveel het bureau gebruikt wordt. Tevens wordt u eraan herinnert wanneer het tijd is om weer te gaan staan door middel van het panel.

bureau accessoires Linak DPF1W desk panel

Bedieningspaneel DPH

Naast de standaard bedieningspanelen die aan het bureau bevestigd worden, zijn er ook modellen verkrijgbaar die in de tafel gefreesd kunnen worden. Gemakkelijk bedieningspaneel met een pijl omhoog en een pijl omlaag. Infreesmodel 35×4 mm. Dit model is beschikbaar in het zwart en wit.

bureau accessoires Linak Bedieningspaneel DPH

Bedieningspaneel DPT met geheugen

Dit paneel kan bediend worden door middel van een touchscreen. De LED display is voor drie geheugenstanden geschikt en is standaard voorzien van een digitale centimeter aanduiding. Het paneel wordt gefreesd in uw bureaublad en is verkrijgbaar in het zwart of wit.

Linak Bedieningspaneel DPT met geheugen

Bedieningspaneel DPF

De DPF is een gemakkelijk en standaard bedieningspaneel. Deze is voorzien van een pijl omlaag en een pijl omhoog. Het paneel wordt onder het bureaublad geschroefd met een haakse beugel. Het bedieningspaneel is in het wit of zwart verkrijgbaar.

Linak Bedieningspaneel DPF

Bedieningspaneel DPF1C

De DPF1C is een luxe bedieningspaneel in een witte of zwarte uitvoering. Het paneel is voorzien van 3 keuzemogelijkheden en heeft digitale hoogte aanduiding. Bedieningspaneel wordt onder het blad geschroefd door middel van een haakse beugel.

bureau accessoires Linak Bedieningspaneel DPH1C

Linak Desk Control zit-sta coach

De Desk Control zit-sta coach is een gratis te downloaden software en een speciale USB-kabel die uw zit-sta bureau verbindt met uw computer. De Desk Control Zit-Sta Coach heeft verschillende geheugenstanden en houdt het gebruik van het bureau bij. U heeft een door ons geleverde module nodig om dit programma te gebruiken.

Linak Desk Control zit-sta coach

Linak DPG

Linak DPG1k is een bureaupaneel die de omhoog/omlaag-aansturen van het kantoorbureau regelt. De DPG wordt geactiveerd door het bureaupaneel te kantelen in de richting waarin het bureau moet veranderen. U kunt het bureau bedienen zonder naar het desk panel te hoeven kijken, op deze manier kunt u uw bureau opnieuw positioneren zonder afgeleid te raken van het werk.

DPG Linak zit-stabureau

Linak DPG met geheugensteun

De serie DPG met geheugensteun bestaat uit de DPG1M, DPG1B en DPG1C. Deze modellen laten zich activeren door ze te kantelen. U kunt maximaal vier geheugenposities instellen die u kunt bereiken door het paneel te kantelen tot het bureau stil staat. Door de geïntegreerde geheugensteunfunctie weet u wanneer u uw bureau van hoogte moet veranderen. Aan de hand van deze functie kunt u de hele dag door ontspannen werken aan een gezonde lichaamshouding. Doordat de DPG uitgerust is met bluetooth kunt u hem verbinden met een app op uw telefoon. Zo kunt u ook herinneringen krijgen in uw app.

Specificaties
DPG1M: Bluetooth, twee geheugenposities, geheugensteunfunctie met LED licht
DPG1B: Bluetooth, twee geheugenposities, geheugensteunfunctie met lichtstrip
DPG1C: Bluetooth, vier geheugenposities, display, geheugensteunfunctie met lichtstrip

DPG met geheugensteun Linak zit-stabureau

PIEZO™ voorkomt materiaalschade

De innoverende Piezo sensor is speciaal ontwikkelt voor een beloofde lange levensduur van kantoormeubilair. De sensor voorkomt materiaalschade aan uw bureau met Piezo. Piezo is de naam van het unieke, hardware die het botsen van meubilair tegengaat. De sensor wordt in de kolom van het bureau geïntegreerd zonder eventuele aanschouwelijke veranderingen. Hiervoor is geen extra montage nodig.

Wanneer u het bureau omhoog om omlaag versteld detecteert Piezo obstakels. Zodra er een obstakel gedetecteerd wordt, stopt het bureau onmiddellijk en beweegt vervolgens in tegenstelde richting om afklemming en schade te voorkomen.

De Piezo Sensor zit standaard in alle zit-sta bureaus van Dencon en in onze Linak Dencon zit-sta bureau actie. Deze sensor kan optioneel in de Linak Premium zit-sta actie worden geplaatst.

Lees meer over Piezo.