Acties

Actie! Wize Office Stream zit-sta bureau

Actie! Wize Office Stream zit-sta bureau

De Wize Office Stream zit-sta bureau is een bureau met vele voordelen. Het onderstel is voorzien van anti collision en is elektrisch in hoogte verstelbaar van 65 cm tot 130 cm. Bekijk hier de actiepagina.

Actie! Wize Office Motion zit-sta Single en Duo bureaus

Actie! Wize Office Motion zit-sta Single en Duo bureaus

De bureaus en zit-sta bureaus van de Wize Office Motion collectie zijn nu voor een voordelige prijs te verkrijgen. Heeft u altijd al een nieuw (zit-sta) bureau willen hebben voor thuis of kantoor, maar was het te duur? Dankzij onze actie heeft u nu keuze uit vier diverse modellen. Bekijk hier de actiepagina.

Actie! Palmberg H-Crew zit-sta bureau

Actie! Palmberg H-crew zit-sta Single en Duo bureaus

Dankzij de Palmberg H-Crew kunt u op een goede, gezonde en ergonomische manier te werk gaan. Dit duo zit-sta bureau is voorzien van een perfect, veelzijdig design met ‘zwevende bladen’ voor vele inspirerende ruimtes. Het bureau is beschikbaar in een vaste hoogte en met drie verschillende hoogteverschil technieken. Door de naar achter geplaatste poot heeft u maximale beenvrijheid onder het bureau. U ontvangt een duurzaam product met een bewezen veiligheid. Op de motor zit een gevoeligheids- sensor waardoor o.a. armleggers niet beschadigen. Bekijk hier de actiepagina.

Actie! Dencon Calma Zit-sta bureau

Actie! Dencon Calma zit-sta bureau

De zit-sta bureaus van de Dencon Calma collectie zijn tijdloos in design, elegant en zeer functioneel. Heeft u altijd al een nieuw zit-sta bureau willen hebben voor thuis of kantoor, maar was het te duur? Dankzij onze actie kunt u nu een kwalitatief hoogwaardig design zit-sta bureau aanschaffen. Bekijk hier de actiepagina.

Actie! Palmberg Crew Solitair zit-sta bureau

Actie! Palmberg Crew Solitair zit-sta bureau

De Palmberg Crew Solitair is een populair zit-sta bureau welke aan al uw wensen voldoet. Door deze actie kunt u al een Palmberg zit-sta bureau kopen voor € 669,- exclusief btw! Bekijk hier de actiepagina.

HÅG-Capisco-8106-zwart

Actie! Hag Capisco ergonomische bureaustoel

Een gezonde werkplek begint bij beweging en variatie. Uw zit-sta werkplek vormt daarvoor al een goede basis. Graag helpen wij uw medewerkers nu naar het next level om hun dag nog dynamischer en energieker door te kunnen brengen. Maak kennis met HÅG Capisco, zonder twijfel de meest veelzijdige en beweeglijke zitoplossing voor zit-sta werkplekken. Tijdelijk bieden wij de Capisco extra scherp aan en is deze uit voorraad leverbaar! Bekijk hier de actiepagina.