Acties

Actie Wize Office Motion zit-sta bureau

Actie! Wize Office Motion zit-sta Single en Duo bureaus

De bureaus en zit-sta bureaus van de Wize Office Motion collectie zijn nu voor een voordelige prijs te verkrijgen. Heeft u altijd al een nieuw (zit-sta) bureau willen hebben voor thuis of kantoor, maar was het te duur? Dankzij onze actie heeft u nu keuze uit vier diverse modellen. Klik hier om de actiefolder te bekijken.

Dencon Calma zit-sta bureau actie

Actie! Dencon Calma zit-sta bureau

De zit-sta bureaus van de Dencon Calma collectie zijn tijdloos in design, elegant en zeer functioneel. Heeft u altijd al een nieuw zit-sta bureau willen hebben voor thuis of kantoor, maar was het te duur? Dankzij onze actie kunt u nu een kwalitatief hoogwaardig design zit-sta bureau aanschaffen. Klik hier om de actie te bekijken.

palmberg crew solitair

Palmberg Crew Solitair zit-sta werkplek, nu extra voordelig!

De Palmberg Crew Solitair is een populair zit-sta bureau welke aan al uw wensen voldoet. Door deze actie kunt u al een Palmberg zit-sta bureau kopen voor € 669,- exclusief btw! Klik hier om de actie te bekijken. Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2017.

linak premium zit-sta bureau

Linak Premium zit-sta bureau

De Linak Premium kan tot en met 200 cm breed worden versteld en is voorzien van een Linak motor, welke u de mogelijkheid biedt het bureau te verstellen van 61 naar 126 cm hoog. Het onderstel is beschikbaar in de kleuren: zwart, wit of aluminium en kan met maximaal 130 kilo worden belast. De Linak Premium is snel leverbaar en heeft standaard 5 jaar garantie. Deze actie is verkrijgbaar vanaf € 525,- exclusief btw en bij afname van minimaal zit-sta bureaus binnen de randstad is de levering en montage inclusief. Bekijk hier de actie!

linak basic zit-sta bureau

Linak Basic zit-sta bureau, een bureau van topkwaliteit

Een Linak Basic zit-sta bureau is voorzien van Linak mechaniek en is in hoogte verstelbaar van 61 – 126 centimeter. Deze bureaus zijn snel leverbaar en de bureaus hebben een garantieperiode van 5 jaar. U heeft al een Linak Basic zit-sta bureau voor € 405,- exclusief btw! Klik hier om de actie te bekijken. Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2017.

linak dencon zit-sta bureau

Linak Dencon zit-sta bureau

Een zit-sta bureau draagt bij aan een goede en ergonomische werkhouding. Het onderstel van de Dencon zit-sta actie is beschikbaar met een afmeting tussen de 120 en 200 centimeter en verkrijgbaar vanaf € 525,- exclusief btw. Het bureau kan in hoogte worden versteld door middel van een Linak elektromotor van 61 naar 126 cm hoog. Tevens is het bureau voorzien van Piezo techniek. Bekijk hier de volledige actie!