Acties

Wize Office Stream brochure voorkant

Actie! Wize Office Stream zit-sta Single en Duo bureaus

De Wize Office Stream zit-sta bureau is een bureau met vele voordelen. Het onderstel is voorzien van anti collision en is elektrisch in hoogte verstelbaar van 65 cm tot 130 cm. Klik hier om de actiefolder te bekijken.

Actie Wize Office Motion zit-sta bureau

Actie! Wize Office Motion zit-sta Single en Duo bureaus

De bureaus en zit-sta bureaus van de Wize Office Motion collectie zijn nu voor een voordelige prijs te verkrijgen. Heeft u altijd al een nieuw (zit-sta) bureau willen hebben voor thuis of kantoor, maar was het te duur? Dankzij onze actie heeft u nu keuze uit vier diverse modellen. Klik hier om de actiefolder te bekijken.

actie! palmberg H-crew

Actie! Palmberg H-crew zit-sta Single en Duo bureaus

Dankzij de Palmberg H-Crew kunt u op een goede, gezonde en ergonomische manier te werk gaan. Dit duo zit-sta bureau is voorzien van een perfect, veelzijdig design met ‘zwevende bladen’ voor vele inspirerende ruimtes. Het bureau is beschikbaar in een vaste hoogte en met drie verschillende hoogteverschil technieken. Door de naar achter geplaatste poot heeft u maximale beenvrijheid onder het bureau. U ontvangt een duurzaam product met een bewezen veiligheid. Op de motor zit een gevoeligheids- sensor waardoor o.a. armleggers niet beschadigen. Klik hier om de actiefolder te bekijken.

Dencon Calma zit-sta bureau actie

Actie! Dencon Calma zit-sta bureau

De zit-sta bureaus van de Dencon Calma collectie zijn tijdloos in design, elegant en zeer functioneel. Heeft u altijd al een nieuw zit-sta bureau willen hebben voor thuis of kantoor, maar was het te duur? Dankzij onze actie kunt u nu een kwalitatief hoogwaardig design zit-sta bureau aanschaffen. Klik hier om de actie te bekijken.

Actie Palmberg crew solitair

Palmberg Crew Solitair zit-sta werkplek, nu extra voordelig!

De Palmberg Crew Solitair is een populair zit-sta bureau welke aan al uw wensen voldoet. Door deze actie kunt u al een Palmberg zit-sta bureau kopen voor € 669,- exclusief btw! Klik hier om de actie te bekijken. Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2017.

actie linak basic zit-sta bureau

Linak Basic zit-sta bureau, een bureau van topkwaliteit

Een Linak Basic zit-sta bureau is voorzien van Linak mechaniek en is in hoogte verstelbaar van 61 – 126 centimeter. Deze bureaus zijn snel leverbaar en de bureaus hebben een garantieperiode van 5 jaar. U heeft al een Linak Basic zit-sta bureau voor € 405,- exclusief btw! Klik hier om de actie te bekijken. Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2017.

actie linak dencon zit-sta bureau

Linak Dencon zit-sta bureau

Een zit-sta bureau draagt bij aan een goede en ergonomische werkhouding. Het onderstel van de Dencon zit-sta actie is beschikbaar met een afmeting tussen de 120 en 200 centimeter en verkrijgbaar vanaf € 525,- exclusief btw. Het bureau kan in hoogte worden versteld door middel van een Linak elektromotor van 61 naar 126 cm hoog. Tevens is het bureau voorzien van Piezo techniek. Bekijk hier de volledige actie!